Future proof gerenoveerd appartement met terras

Dokter frans Hemeryckxlaan 21, 2650 Edegem 1ste verdieping

€ 329.900

Afbeeldingen

Omschrijving

22, your lucky number! Renovatieprojecten van 22 INVEST zijn steeds win-win situaties.
Een appartement van hen aankopen geeft u niet alleen betere financieringsvoorwaarden bij de banken omwille van het A-label maar bespaart u tevens veel energiegeld door de gebruikte technieken. Duurzaamheid in de vorm van de meeste kostefficiënte maatregelen.
Door het nastreven van de klimaatdoelstellingen gecombineerd met energiezuinigheid is de betaalbaarheid op lange termijn bewaakt!
Uitgekiende isolatie en verwarmingstechnieken op maat van het bestaande pand, steeds met een focus op de 2050 normen, geeft garantie op een minimale kostenafrekening op het einde van de maand.
Vraag zeker uw makelaar naar meer informatie over alle besparingen!

Dit ruime appartement bevindt zich op de eerste verdieping in een totaal gerenoveerd gebouw. Instapklaar en met een moderne touch, geeft dit appartement u alle comfort en luxe. Qua ruimte biedt het appartement u een inkomhal met plaats voor een vestiaire, een ruime living, een open ingerichte keuken, 2 slaapkamers, een zeer ruime berging met aansluitingen voor de wastoestellen, een ruime badkamer met een inloopdouche en dubbel lavabomeubel, een apart toilet met handenwasser en een grote kelder. Bovendien is er achteraan een zonnig gevelbreedte terras. Met het oog op energiezuinigheid werden moderne technieken geïnstalleerd zoals vloerverwarming, warmtepomp, gevelisolatie enz.. Een garagebox (gelegen achter het gebouw) wordt optioneel aangeboden aan 25.000 euro. Alle comfort in een gloednieuw jasje!

Kenmerken

Wettelijke info

EPC:
A
EPC score:
68 kWh/(m2 jaar) E52
Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Inventaris onroerend erfgoed:
Nee
Beschermd monument:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Verkavelingsvergunning:
Ja
0-peil:
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Bestemming terrein:
Woongebied
P-score:
A
G-score:
A

Locatie

Dokter frans Hemeryckxlaan 21, 2650 Edegem 1ste verdieping

Contact

Wenst u meer info of advies? Contacteer ons.

Gravez Vastgoed

Elisabethlaan 87, 2600 Antwerpen

Mark Gravez

Erkend vastgoedmakelaar

BIV 204 015

Onze andere advertenties