Luxueuze studio

Heistraat 52 bus 104, 2610 Wilrijk

Te koop
€ 150.000,00

Afbeeldingen

Omschrijving

Luxe studio op centrale locatie!

Investeren in de toekomst: Een ideale kans in het hart van de Wilrijk

Benut deze zeldzame kans om te investeren in vastgoed dat gericht is op de toekomst. Deze charmante studio, gelegen in het bruisende hart Wilrijk, biedt een uitstekende gelegenheid voor investeerders die op zoek zijn naar rendement en stabiliteit.

Ligging:
De studio is strategisch gelegen op slechts een steenworp van gerenommeerde campussen Drie Eken en Groenenborger. Studenten vinden hier een gemakkelijke toegang openbaar vervoer, winkels, de zwemkom  en uitgaansgelegenheden. De ligging garandeert een continue vraag van studenten naar betaalbare en goed gelegen accommodaties.

Kenmerken:
Deze knusse studio beschikt over moderne voorzieningen en is slim ontworpen om ruimte optimaal te benutten. Met een comfortabele slaaphoek, een eigen badkamer en keuken, is het een populaire keuze onder studenten.

Investering:
Als vastgoedbelegger biedt deze studio een stabiel rendement en groeipotentieel op lange termijn. Studentenhuisvesting blijft een solide investering vanwege de constante vraag van studenten en ouders die op zoek zijn naar betaalbare accommodaties.

Waarom nu investeren?
Met de stijgende studentenaantallen en de groeiende behoefte aan betaalbare huisvesting, is dit het perfecte moment om te investeren in dit groeiende marktsegment. Mis deze kans niet om uw portefeuille uit te breiden met een betrouwbaar en winstgevend vastgoed.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke investeringsmogelijkheid. Doe mee aan de bloeiende studentenhuisvestingsmarkt en geniet van de voordelen van investeren in de toekomst van onze studenten!

Kenmerken

35 m² bewoonbare oppervlakte
1 slaapkamer(s)
1 badkamer(s)

Wettelijke info

EPC-score: B
(135 kWh/m² per jaar)
P-score: D
G-score: D
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding: Nee
Inventaris onroerend erfgoed: Nee
Beschermd monument: Nee
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingsvergunning: Nee
0-peil: Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Bestemming gebied: Woongebied

Locatie

Heistraat 52 bus 104, 2610 Wilrijk

Contact

Wenst u meer info of advies? Contacteer ons.

Gravez Vastgoed

Elisabethlaan 87, 2600 Antwerpen

Mark Gravez

Erkend vastgoedmakelaar

BIV 204 015