Stijlvol gerenoveerd appartement op een rustige locatie!

Singel 51 (bus 101), 2640 Mortsel

Te koop
€ 349.000,00

Afbeeldingen

Omschrijving

Bent u er klaar voor? Dit kwalitatief gerenoveerde appartement is gelegen op een rustige locatie en is volledig afgestemd op energiezuinigheid en duurzaamheid, met het oog op de normen van 2050. De doorgedreven isolatie en geavanceerde technieken zoals een warmtepomp en vloerverwarming zorgen voor optimaal comfort.

Het appartement, met een oppervlakte van 100m², beschikt over twee ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen douchekamer. De woonkamer is royaal van formaat en grenst aan een open keuken, volledig uitgerust met moderne apparatuur. Verder is er een apart toilet, een ruime inkomhal en een berging met aansluitingen voor wasapparatuur. Geniet van de zonnige dagen op het zuidelijk georiënteerde terras.

Wist u al van de voordelen bij de aankoop van een woning met E-peil 31 van 22 INVEST? Renovatieprojecten van 22 INVEST zijn altijd win-win situaties. Het kopen van een appartement bij hen biedt niet alleen betere financieringsvoorwaarden bij de banken vanwege het A-label, maar bespaart u ook aanzienlijk op energiekosten. Door het streven naar klimaatdoelstellingen in combinatie met energiezuinigheid wordt betaalbaarheid op lange termijn gewaarborgd.

Profiteer van fiscale voordelen, zoals 5 jaar lang geen Kadastraal Inkomen te betalen! Maak van 22 uw geluksgetal en investeer in een duurzame toekomst.

Kenmerken

100 m² bewoonbare oppervlakte
2 slaapkamer(s)
2 badkamer(s)

Wettelijke info

EPC-score: A
(43 kWh/m² per jaar)
P-score: A
G-score: A
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding: Nee
Inventaris onroerend erfgoed: Nee
Beschermd monument: Nee
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingsvergunning: Nee
0-peil: Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Bestemming gebied: Woongebied

Locatie

Singel 51 (bus 101), 2640 Mortsel

Contact

Wenst u meer info of advies? Contacteer ons.

Gravez Vastgoed

Elisabethlaan 87, 2600 Antwerpen

Mark Gravez

Erkend vastgoedmakelaar

BIV 204 015