Ruim hoekappartement met 3 slpkmrs en grote terrassen

August Vermeylenlaan 7, 2050 Linkeroever

In optie

Afbeeldingen

Omschrijving

Ontsnap aan de drukte en geniet van de serene rust in dit schitterende hoekappartement, nabij het natuurgebied Sint-Annabos en op een boogscheut van de stad. Gelegen in een uitstekend onderhouden gebouw, biedt dit appartement een oase van licht en ruimte.

Vanuit alle kamers heeft u toegang tot de terrassen en heeft u een adembenemend uitzicht! Het appartement biedt 110m2 binnenruimte met drie ruime en rustige slaapkamers en 10m2 overdekte terrassen, die rondom het hoekappartement lopen.

De living heeft een mooie parketvloer en baadt in een zee van licht omwille van de grote schuiframen. Het appartement is ingedeeld in een inkomhal met vestiairekast, een apart toilet, een berging, een ruime living, een keuken (kan eventueel open gemaakt worden), drie slaapkamers en een badkamer met ligbad. Bijkomend heeft u in de kelder een privatieve kelderberging alsook een gemeenschappelijke fietsenberging.

Het gebouw  beantwoordt aan alle nieuwe regelgeving betreffende lift, dak, ballustrades, enz.. deze werden in het recente verleden vernieuwd. Rondom het gebouw is een mooie aangelegde gemeenschappelijke parktuin.

Dit appartement is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een rustige, comfortabele en stijlvolle leefomgeving, met de stad op korte afstand. Grijp deze unieke kans en maak van dit droomappartement uw nieuwe thuis!

Kenmerken

110 m² bewoonbare oppervlakte
3 slaapkamer(s)
1 badkamer(s)

Wettelijke info

EPC-score: C
(233 kWh/m² per jaar)
P-score: B
G-score: A
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding: Nee
Inventaris onroerend erfgoed: Nee
Beschermd monument: Nee
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingsvergunning: Nee
0-peil: Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Bestemming gebied: Woongebied

Locatie

August Vermeylenlaan 7, 2050 Linkeroever

Contact

Wenst u meer info of advies? Contacteer ons.

Gravez Vastgoed

Elisabethlaan 87, 2600 Antwerpen

Mark Gravez

Erkend vastgoedmakelaar

BIV 204 015