Hippe, knusse flat met zonnig terras!

Generaal Lemanstraat 64 (bus 201), Berchem

Te koop
€ 285.000,00

Afbeeldingen

Omschrijving

Welkom in deze charmante en moderne flat, ideaal voor stadsbewoners die op zoek zijn naar comfort en gemak. Ondanks dat het appartement slechts één slaapkamer heeft, biedt het alles wat u nodig heeft voor een gezellig en praktisch leven. Dit appartement ademt een jonge en frisse sfeer uit. Ideaal voor jonge professionals, starters of iedereen die een dynamische leefomgeving waardeert (parken, zwembad, fitness en supermarkten op wandelafstand).

Via de hall stapt u binnen in de ruime en lichte leefruimte (op parket) waar u zich meteen thuis zult voelen. De open geïnstalleerde keuken is voorzien van de nieuwste apparatuur en veel opbergruimte.  Via een kleine hall met apart toilet bereikt u de slaapkamer met ensuite een geïnstalleerde badkamer met inloopdouche.

Als kers op de taart heeft dit appartement een prachtig terras, ideaal voor uw ochtendkoffie, gezellige borrels of simpelweg genieten van de frisse lucht. Dit buitenplekje voegt een extra dimensie toe aan het wooncomfort.

Uitstekend investeringspotentieel: Deze flat is ook zeer interessant voor verhuur, dankzij de lage kosten en de kleinschaligheid van het gebouw. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor investeerders die op zoek zijn naar een rendabele vastgoedbelegging.

Grijp deze unieke kans om te wonen in een hippe flat die alles biedt wat u zoekt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen!

Kenmerken

56 m² bewoonbare oppervlakte
1 slaapkamer(s)
1 badkamer(s)

Wettelijke info

EPC-score: B
(152 kWh/m² per jaar)
P-score: B
G-score: B
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding: Nee
Inventaris onroerend erfgoed: Nee
Beschermd monument: Nee
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingsvergunning: Nee
0-peil: Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Bestemming gebied: Woongebied

Locatie

Generaal Lemanstraat 64 (bus 201), Berchem

Contact

Wenst u meer info of advies? Contacteer ons.

Gravez Vastgoed

Elisabethlaan 87, 2600 Antwerpen

Mark Gravez

Erkend vastgoedmakelaar

BIV 204 015