Energiezuinige opbrengsteigendom met 4 studio’s op toplocatie!

Heistraat 52, 2610 Wilrijk

Te koop
€ 600.000,00

Afbeeldingen

Omschrijving

Energiezuinige opbrengsteigendom op toplocatie in Wilrijk

Dompel uzelf onder in de mogelijkheden van deze eigentijdse opbrengsteigendom, perfect gelegen in het bruisende hart van Wilrijk. Met 4 moderne studio’s biedt dit pand een uitstekende investeringskans op een toplocatie.

Kenmerken van de studio’s: Elke studio is ontworpen met oog voor comfort en duurzaamheid. Ruim en licht, met een oppervlakte van 35m². Alle studio’s zijn gemeubileerd en voorzien van een individuele keuken, betegelde douchekamer met toilet, een leefruimte en zelfs met een extra grote aparte slaaphoek voor optimaal gebruik van de ruimte.

Energiezuinig en modern: Deze opbrengsteigendom is voorzien van alle moderne gemakken op het gebied van energie-efficiëntie. Afzonderlijke elektriciteitsmeters en warm water via een warmtepomp, aangestuurd door zonnepanelen, zorgen voor lage operationele kosten. Met een gunstige EPC-score van klasse B zijn alle 4 studio’s klaar voor de toekomst.

Aantrekkelijk rendement: De jaarlijkse huurcontracten bieden een stabiele inkomstenstroom,  645 euro per maand per studio. Dit resulteert in een totale jaarlijkse huurinkomst van 30.960 euro, wat een aantrekkelijk nettorendement oplevert.

Centrale ligging: De ligging van deze opbrengsteigendom is ideaal. Op loopafstand van de levendige “Bist” met uitstekende openbaar vervoersverbindingen en in de nabijheid van verschillende campussen van de Universiteit Antwerpen, biedt deze locatie gemak en aantrekkingskracht voor huurders.

Investeer in de toekomst: Of u nu op zoek bent naar een stabiele inkomstenbron of een strategische vastgoedinvestering, deze eigendom biedt beide. Mis deze kans niet om te investeren in een energiezuinige opbrengsteigendom op een toplocatie in Wilrijk.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe deze opbrengsteigendom uw portefeuille kan verrijken.

Kenmerken

180 m² bewoonbare oppervlakte

Wettelijke info

EPC-score: B
(111 kWh/m² per jaar)
P-score: D
G-score: D
Voorkooprecht: Nee
Dagvaarding: Nee
Inventaris onroerend erfgoed: Nee
Beschermd monument: Nee
Bouwvergunning: Ja
Verkavelingsvergunning: Ja
0-peil: Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Bestemming gebied: Woongebied

Locatie

Heistraat 52, 2610 Wilrijk

Contact

Wenst u meer info of advies? Contacteer ons.

Gravez Vastgoed

Elisabethlaan 87, 2600 Antwerpen

Mark Gravez

Erkend vastgoedmakelaar

BIV 204 015